Scandal imens după apariția fetei violate la TV

Mălina Andrei, 22 iulie 2015, Ora 11:33

  • print
  • |
scandal-imens-dupa-aparitia-fetei-violate-la-tv-46641-1.jpg

Scandal imens după ce eleva violată de cei şapte indivizi din Vaslui a apărut la un post de televiziune. Avocata adolescentei este revoltată şi susţine că i se promisese că nu va fi făcută publică identitatea tinerei.

Mioara Donosă, avocata din Vaslui care o reprezintă în instanţă pe eleva violată din Vaslui, s-a arătat revoltată de decizia postului Pro TV de a face publică identitatea victimei, în contextul în care, susţine ea, realizatorul TV i-a dat asigurări că va fi protejată şi identitatea mamei, nu doar a fetei.

„Am fost contactată de reprezentanţii postului PRO TV pentru a avea o intervenţie în cadrul emisiunii domnului Cătălin Măruţă, însă nu am fost de acord, pentru că eu îmi apăr clienţii în sala de judecată şi nu în emisiunile de televiziune. Domnul Măruţă m-a asigurat că victima nu va apărea la televizor. M-a asigurat că sub nicio formă victima nu va fi filmată şi nu va apărea în emisiune, iar mama va fi filmată cu spatele la cameră. Lucru care nu s-a şi întâmplat", a spus avocata fetei.

Aceasta mai susține că decizia de a face publică identitatea victimei contravine nu doar unei promisiuni făcute de realizatorul TV, dar și unor principii fundaentale privind protecție unor astfel de persoane.

„Sunt pur şi simplu scandalizată că, din dorinţa de a face rating, nu doar că s-au încălcat nişte noţiuni de încredere, o promisiune dată ferm, dar s-a profitat de naivitatea unei adolescente pe care acum toata lumea o va arăta cu degetul drept violata din Vaslui. S-a călcat pur şi simplu în picioare noţiunea de victimă", a mai declarat avocata Mioara Donosă.

"Aceasta fată trece printr-o traumă,iar apariţiile TV nu o fac să îşi revină. Atât ea, cât şi părinţii sunt vulnerabili", a completat avocata elevei.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
04:50
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou