Best Dental

Scandal la CNA: Șefa MINTE

Cristian Blănuţă, 12 august 2014, Ora 10:26

  • print
  • |
scandal-la-cna-sefa-minte-42476-1.jpg

Narcisa Iorga, membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului, a scris într-un mesaj pe pagina sa de Facebook că Laura Georgescu minte atunci când spune că nu poate chema membri CNA din concediu, pentru a analiza practicile controversate ale Antenei 3 din ultima perioadă.

''Cu un tupeu ieșit din comun, Laura Georgescu minte că nu poate chema din concediu membrii CNA pentru a discuta cazul Antena 3. Dar în 16 decembrie 2013, când a rechemat din concediu toți membrii CNA numiți de USL+UDMR ca să transforme Antena 2 în Antena Stars cum a putut?

Problema nu e cu rechemarea din concediu a membrilor CNA, ci faptul că nu poate face cvorumul de opt, din motive ce țin de persoana ei, în urma scandalului în care e implicată din iunie încoace. Eu, de exemplu, sunt în concediu. Vin oricând la ședință, cu condiția ca ea să nu participe'', a scris Narcisa Iorga pe pagina sa de Facebook.

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:44