Scandal la CNA: Șefa MINTE

Cristian Blănuţă, 12 august 2014, Ora 10:26

  • print
  • |
scandal-la-cna-sefa-minte-42476-1.jpg

Narcisa Iorga, membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului, a scris într-un mesaj pe pagina sa de Facebook că Laura Georgescu minte atunci când spune că nu poate chema membri CNA din concediu, pentru a analiza practicile controversate ale Antenei 3 din ultima perioadă.

''Cu un tupeu ieșit din comun, Laura Georgescu minte că nu poate chema din concediu membrii CNA pentru a discuta cazul Antena 3. Dar în 16 decembrie 2013, când a rechemat din concediu toți membrii CNA numiți de USL+UDMR ca să transforme Antena 2 în Antena Stars cum a putut?

Problema nu e cu rechemarea din concediu a membrilor CNA, ci faptul că nu poate face cvorumul de opt, din motive ce țin de persoana ei, în urma scandalului în care e implicată din iunie încoace. Eu, de exemplu, sunt în concediu. Vin oricând la ședință, cu condiția ca ea să nu participe'', a scris Narcisa Iorga pe pagina sa de Facebook.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:38
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou