SCANDAL la PRO TV! Angajați scoși din clădire cu BODYGUARZII

Cristian Blănuţă, 9 mai 2014, Ora 15:26

  • print
  • |
scandal-la-pro-tv-angajati-scosi-din-cladire-cu-bodyguarzii-40082-1.jpg

Întregul departament de PR și comunicare al Pro TV a fost desființat astăzi, potrivit informațiilor paginademedia.ro. Angajații de la departamentul de PR au chemat poliția, motivând că se încearcă îndepărtarea lor din clădire cu bodyguarzi și pentru că le-au fost închise calculatoarele.

Un angajat a povestit pentru paginademedia.ro ce s-a întâmplat. „Ni s-a spus că încetează colaborarea cu noi și să părăsim clădirea în jumătate de oră. Bodyguarzii chiar ne-au rugat frumos să plecăm ca să nu le facem probleme. Ne-au întrerupt calculatoarele fără niciun motiv."

În doar câteva luni, Pro Tv a rămas fără vedete importante ale postului, însă schimbările nu se opresc aici. Noul director al trustului, lituanianul Aleksander Cesnavicius, s-a despărţit recent şi de directorul tehnic al PRO Tv.


Surse din interiorul postului au declarat pentru Click! că în următoarea perioadă vor fi puşi pe liber nu mai puţin de 200 de angajaţi din toate departamentele. Se pare că noua conducere nu doar a redus bugetele alocate unor emisiuni de divertisment sau a renunţat la nume sonore după ce le-au tăiat din onorarii, ci pregăteşte şi o reducere masivă de personal.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
01:06
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou