ŞPAGĂ în învăţământ. Un profesor de sport, acuzat că a cerut MITĂ

Dan Alexandru, 9 ianuarie 2014, Ora 11:35

  • print
  • |
spaga-in-invatamant-un-profesor-de-sport-acuzat-ca-a-cerut-mita-37247-1.jpg

Acuzaţii grave la adresa unui profesor de sport de la un liceu din Paşcani. Tatăl unei eleve spune că bărbatul i-a cerut bani ca să îi motiveze absenţele copilei, deşi aceasta este bolnavă şi a lipsit pentru că a urmat un tratament. În plus, părinţii sunt revoltaţi pentru că profesorul, care este şi diriginte, le vorbeşte foarte urât copiilor. Dovadă stă o înregistrare făcută de elevi în clasă.

Un profesor de sport de la Colegiul Naţional "Mihail Sadoveanu" din Paşcani este acuzat că a cerut mită pentru a motiva absenţele unei eleve, deşi aceasta a adus scutire medicală, informează NewsPascani.ro.

"Fetita mea sufera de o boala, spondiloza anchilozantă şi a trebuit să lipsească din când în când. MUSCĂ În prima zi când a lipsit mi s-a propus să sponsorizez echipa de volei. Şi am trimis 50 de lei. Când lipsea fetiţa ar fi trebuit să sponsorizez", spune tatăl elevei.


Bărbatul este diriginte la clasa a 9-a, la Colegiul Naţional "Mihail Sadoveanu" din Paşcani. În plus, părinţii îl acuză pe cadrul didactic că le vorbeşte foarte urât copiilor, fapt dovedit şi de o înregistrare făcută chiar de elevi în clasă.

"Băi prostule, aia vin călare pe noi în clasă. Ce sumă de bani aţi adunat? Sunteţi nişte fraieri! Doamne, Maica Domnului, ce monumente de tolomăcie!. Cu cine plec eu la drum măi? Îi mulge de o săptămână, îi sparge timpanele cu bani şi nu vine un prost la mine să zică, băi, boule, ne cer aia bani de zece zile. Ce tolomaci sunteţi!", le-a spus profesorul elevilor săi.

Pus în faţa acuzaţiilor, profesorul de sport a recunoscut că i-a jignit pe copii, nu şi că a cerut mită pentru motivarea absenţelor.

"Este o elevă care lipseşte foarte mult de la ore. Într-adevăr este bolnavă, la începutul anului şcolar a venit tatăl fetei la mine şi mi-a spus că e bolnavă. O singură dată am spus că este o competiţie sportivă şi el mi-a dat o singură dată 50 de lei, bani pentru care niciodată eu nu am spus că îi voi motiva sau nu absenţele fetei", a declarat profesorul.

Conducerea liceului a deschis o anchetă.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
20:38
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou