Tzancă Uraganul a avut noroc în noaptea când i s-a spart vila. Dacă ar fi fost acasă, ar fi ieșit o baie de sânge, spun polițiștii

Anca Bratu, 8 decembrie 2022, Ora 11:35

  • print
  • |
tzanca-uraganul-a-avut-noroc-in-noaptea-cand-i-s-a-spart-vila-daca-ar-fi-fost-acasa-ar-fi-ie-it-o-baie-de-sange-spun-politi-tii-47095-1.jpg

Hoții suspectați că i-au spart lui Tzancă Uraganu vila din Pipera sunt considerați, de anchetatori, drept persoane extrem de periculoase. În cazul în care manelistul sau iubita lui ar fi ajuns acasă mai devreme, s-ar fi putut produce o tragedie.

Polițiștii ilfoveni au descins în forță, marți dimineață, la trei adrese din Mogoșoaia, unde ar locui hoții care l-au jefuit, în toamnă, pe Tzancă Uraganu și i-au luat din casă 6.000 de euro și un ceas din aur alb. Surse apropiate anchetei au dezvăluit, pentru Spynews, că banda de hoți era condusă de Florin Mitrache, zis Tibi a lui Garoafa. Cunoscut drept o persoană violentă, acesta se ocupa, în mod obișnuit, de tâlhării. Ca hoț, spun anchetatorii, nu ar fi fost foarte talentat. Împreună cu oamenii săi, Mitrache obișnuia să intre în locuințe prin forțarea geamului termopan, însă, spre deosebire de alți șpringari, folosea forța și făcea pagube mari proprietarilor. 

La fel ar fi lucrat și în cazul apartamentului locuit de Tzancă, unde mai mult ar fi rupt geamul, cel mai probabil cu o rangă. În cazul manelistului, banda ar fi acționat la pont, iar răufăcătorii ar fi fost anunțați de cineva într-un moment în care nu era nimeni acasă. În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit o cantitate impresionantă de arme albe pe care suspecții le țineau, la îndemână, însă ceasul din aur alb al manelistului nu a fost găsit. Sursele citate au anunțat că cei trei bărbați au negat că ar fi implicați în jaful de la casa artistului.

La sfârșitul lunii septembrie, Tzancă Uraganu, unul dintre cei mai cunoscuți maneliști din România, anunța pe rețelele sociale că niște hoți i-au spart apartamentul din Pipera. Manelistul a anunțat, atunci, că cel care ajută la găsirea spărgătorilor va primi 10.000 de euro. Din fericire, nu a trecut prea mult timp de la spargere, că tâlharii au fost reținuți. 

„Sunt un pic nervos pentru oamenii ăștia care nu știu ce să mai facă...Ați spart apartamentul ăsta din Pipera. Sunteți niște hoți foarte proști pentru că nu ați găsit nici banii la care v-ași fi așteptat voi pentru că toți banii pe care îi am eu sunt pe card. Toți banii pe care îi iau sunt pe telefon. Mai mult ați făcut deranj aici și o să plătiți, nu o scăpați. O să fiți depistați, ași luat ce ați luat, ceva ce pentru mine nu prea contează. Ați luat ceva, dar pentru mine chiar nu contează", mărturisea, atunci, Tzancă Uraganu, pe rețelele de socializare. 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
13:43
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou