Un om de afaceri din Balș a păcălit interlopii din Oltenia timp de patru luni. "Ne-a rupt"!

Anca Bratu, 22 decembrie 2022, Ora 15:07

  • print
  • |
un-om-de-afaceri-din-bal-a-pacalit-interlopii-din-oltenia-timp-de-patru-luni-ne-a-rupt-47196-1.jpg

Mai mulți interlopi din zona Olteniei au rămas fără sume mari de bani. Un om de afaceri din Balș a reușit să păcălească peste 1.000 de persoane care au vrut să își dubleze veniturile. 

Mihăiță este un om de afaceri cunoscut în Balș. Toate afacerile sale îi aduc profit, dar nu s-a mulțumit doar cu atât. A decis să fie și broker. El a spus persoanelor păcălite că dacă se gândesc bine când investesc banii, sigur le va aduce și profit. Așadar, mulți oameni au venit la el să îl întrebe cum pot face acest lucru. Printre ei se numără și interlopi cunoscuți din zonă. Aceștia l-au testat pe Mihaiță cu sume mai mici la început.

Omul de afaceri și-a planificat planul detaliu cu detaliu. Mihăiță a vrut ca la început să își impresioneze investitorii, iar la două săptămâni le trimitea profitul care era considerabil. Acest procedeu a continuat până la începutul lunii decembrie când Mihăiță a dispărut. Omul de afaceri a strâns cinci milioane de euro. Această sumă trebuia să îi investească la bursă, precum le-a zis clienților săi că a făcut până în acel moment.

Mihăiță i-a păcălit pe interlopi timp de patru ani

Unul dintre interlopii păcăliți de Mihaiță a spus că „De patru-cinci luni a început totul. Lua bani, îi investea la bursă, chipurile, îi dădea înapoi, cu profit. Ultima lună ne-a ars. Luna asta, decembrie, a luat cinci milioane. Ne-a rupt!". Interlopul a mai spus că a aflat de la alte persoane că Mihăiță e broker și lucrează la bursă. Persoanele păgubite îi trimiteau banii și primeau un bon că sumele au fost depuse la bursă. „Cel care ne-a dat țeapă e un băiat, Mihai, de la Balș. El are o firmă, nu știu exact în ce domeniu, dar câștigă foarte mulți bani, lucrează cu statul", a mai spus interlopul.

În capcana omului de afaceri ar fi picat și Leo Castellano care este finul lui Bercea Mondialul. Acesta i-ar fi dat lui Mihăiță suma de 15.000 de euro. După paguba suferită, omul de afaceri este căutat de de toți interlopii păgubiți. Totuși, ei au și râs de acest incident. Interlopii s-au dus la celebrul manelist Brazilianul care a compus melodia „Mihăiță, vino acasă ...", notează cancan.ro.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:48
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou