Vestea care cutremură lumea mondenă a fotbalului. Iubita lui Pique, relație cu un antrenor legendar

Mirela Ene, 7 aprilie 2023, Ora 17:26

  • print
  • |
vestea-care-cutremura-lumea-mondena-a-fotbalului-iubita-lui-pique-relatie-cu-un-antrenor-legendar-47772-1.jpeg

Despre noul scandal cu privire la viața și relația dintre Gerard Pique și Clara Chia vorbește toată presa, iar rețelele de socializare s-au încins. Se spune că actuala iubită a lui Pique s-a implicat într-o „relație secretă" cu fostul antrenor al FC Barcelona, ​​Pep Guardiola. 

Se ştie deja faptul că Gerard Pique înșelat-o partenera şi mama copiilor lor, Shakira, cu Clara Chia. Iar acum, internetul vuiește cu vestea că la rândul său Pique este înșelat. S-a scris că copiii lui Guardiola au mers la aceeași școală cu Clara. Așa au intrat în contact Guardiola și Clara, iar Clara l-ar fi  înșelat pe Pique.

În aparițiile publice ale celor doi arată că nu ar exista probleme în relația lor. Ce este şi mai interesant, că în ultima perioadă au început să aibă în public mai mult decât în mod normal. De asemenea, se pare că își planificau nunta nu cu mult timp în urmă.

Vestea că Guardiola și Clara  au o relație secretă a încins internetului

De asemenea şi ziarul catalan Sport vine cu o informație uluitoare despre faptul că Clara Chia nu i-a fost fidelă lui Gerard Pique. Mai ales că Gerard Pique a stârnit o adevărată furtună după ce a anunțat că se desparte de Shakira și și-a oficializat relația cu noua lui iubită.

Roata s-a întors şi, se pare, că lucrurile sunt mult mai complicate de atât. Conform informațiilor cotidianului catalan, nici Clara Chia nu i-a fost fidelă lui Pique. Ea ar fi avut o relație în secret cu nimeni altul decât Josep Guardiola.

Clara Chia Marti se răzbună pe Gerard Pique pentru că a înșelat-o cu o avocată

De fapt, ar fi fost o poliță pe care Clara i-ar fi plătit-o lui Pique, care a avut o aventură și cu o avocată. Sursa menționată spune că Josep Guardiola a întâlnit-o pe Clara la școala fiicei lui, unde amândouă învățau.

În urmă cu câteva luni, presa din Spania sugera că Pique a înșelat-o pe Clara cu o tânără avocat pe nume Julia Puig. Jurnalistul spaniol Jordi Martin, care a acoperit îndeaproape triunghiul Pique, Shakira și Clara, a scris primul. 

După ce ştirea a devenit virală, Julia s-a grăbit să-și facă contul de Instagram privat, dar acum a fost făcut public din nou. Mulți fani au sugerat că, dacă există ceva adevăr în raportul despre Clara că l-a înșelat pe Pique, acesta este o răzbunare pentru infidelitatea lui Pique. Cu toate acestea, niciuna dintre părțile implicate nu a făcut încă comentarii oficiale, scrie sportsmanor.com.  

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:39
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou