ADIO RIO! România - Grecia 1-1

Cristian Blănuţă, 19 noiembrie 2013, Ora 22:53

  • print
  • |
adio-rio-romania-grecia-1-1-36050-1.jpg

Naționala României a încheiat la egalitate, scor 1-1, partida retur cu Grecia și a ratat participarea la Campionatul Mondial din Brazilia, din 2014.

De o minune avea nevoie naționala României marți, în fața Greciei, pentru a ajunge în Brazilia, la Campionatul Mondial de anul viitor. Asta în condițiile în care a pierdut în partida tur cu 3-1, plus jocul foarte slab prestat.

Meciul începe cu elevii lui Pițurcă în ofensivă. Grecii, cum ne așteptam, au făcut baricadă în fața porții și a avantajului de la Pireu.

Tactica românilor, centrare peste centrare, fie de pe dreapta, fie de pe stânga. Din păcate, fără rezultat.

Ușor, ușor, tricolorii au scăzut ritmul, iar grecii au ieșit la joc. Iar la prima gafă în defensiva noastră, călăul de la Pireu, MITROGLOU, a înfipt cuțitul. Era minutul 23, când atacantul grec a fost scos din ofsaid de Mățel și l-a învins pe Tătărușanu: 0-1.

Moment în care tricolorii s-au prăbușit. Chiar nimic nu le-a mai ieșit, iar scandările din tribune, "demisia, demisia", adresate selecționerului, s-au revărsat pe teren.


Până la pauză nu s-a întâmplat nimic notabil în joc. Doar o petardă care a bubuit lângă un jucător al grecilor, care a avut nevoie de îngrijiri. Prima repriză a luat sfârșit.

Speranțe, ZERO!

Pentru Pițurcă ar trebui să urmeze 45 de minute de totul sau nimic.

Repriza începe furtunos. Tricolorii parcă au renăscut. Ba nu, parcă sunt alții în teren. Jocul curge bine. Mingile sunt pasate la fix, schemele merg, iar pressingul e sufocant.

Grecii ne ajută în minutul 55. HOLEBAS degajează în TOROSIDIS, aflat la câțiva centimetri de el, iar balonul se duce în plasă: 1-1.

Tricolorii își continuă ofesiva și mai bifează două ocazii. Dar atât. Se sting, încet. Timpul trece... Adio Rio!


ROMANIA: Tătăruşanu - Măţel, D. Goian, Chiricheş, Raţ (26 Latovlevici) - Hoban - Torje (56 Niculae), Maxim, Tănase - B. Stancu (87 Grozav), Marica

Selecţioner: V. Piţurcă

GRECIA: Karnezis - Torosidis (73 Vyntra), Siovas (80 Manolas), Sokratis, Holebas - Maniatis, Karagounis (72 Samaris), Tziolis - Salpigidis, Mitroglou, Samaras

Selecţioner: F. Santos

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:45
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou