Bowling de 100.000 de lei la București

Cristian Blănuţă, 18 noiembrie 2013, Ora 17:35

  • print
  • |
bowling-de-100-000-de-lei-la-bucure-ti-36017-1.jpg

IDM Bucharest International Bowling Open, singurul turneu internațional de bowling în sistem open din România, sub egida World Tenpin Bowling Association (WTBA) și European Tenpin Bowling Federation (ETBF), începe luni, 18 noiembrie, la IDM Club București și pune în joc premii de peste 100.000 de lei.

Peste 70 de jucători profesioniști din 12 țări s-au înscris în competiția din acest an. Printre aceștia se numără profesioniști din Top 50 mondial, precum legenda bowlingului internațional Brian Voss, campionul en titre Giannis Stathtos, campionul Norvegiei, Bjorn Rudshagen, și jucătorul numărul unu în Irlanda, Barry Foley. Lista înscrierilor de top este completată de Brian Valenta, un jucător cu un stil nemaiîntâlnit și, totodată, favoritul turneului de bowling.

Și în acest an, România este reprezentată de jucători cu potențial, de la care se așteaptă o calificare în fazele finale. Cătălin Gheorghe, românul cu cel mai bun rezultat la IBIBO 2012 și membru al echipei naționale, este favorit în finală. Românul este multiplu campion național, având în palmares peste 10 medalii obținute la competițiile pe echipe, categoriile duo, trio și individual. Cătălin Gheorghe este primul jucător român care a câștigat un turneu internațional de bowling.


'Pe parcursul celor patru ani, IDM Bucharest International Bowling Open a devenit un turneu recunoscut și apreciat în circuitul internațional, iar anul acesta am atras unii dintre cei mai buni jucători din Top 50 mondial care vor concura și cu jucători români de top precum Cătălin Gheorghe', a declarat Dragoș Tigoianu, Marketing&PR Manager IDM Club.


Turneul internațional de bowling se va desfășura pe două categorii: A (clasă profesionistă) și B (clasă semiprofesionistă), diferența fiind făcută de media de joc a fiecărui participant. În categoria A sunt prezenți jucătorii cu medii foarte mari (între 180 și 300 de popice), iar în cazul jucătorilor semiprofesioniști, media de joc este de 180 de popice. Structura actuală a turneului permite schimbări pe tabloul final, astfel încât un jucător semiprofesionist cu un scor foarte bun poate înlocui un jucător profesionist, dar care a obținut un scor mai mic. 
Turneul din anul acesta se bucură de sprijinul Brunswick, lider mondial în echipamente dedicate acestui sport.


Finala turneului internațional de bowling va avea loc duminică, 24 noiembrie, începând cu ora 19,30 și va fi transmisă în direct de Sport.ro și voyo.ro. Intrarea este liberă.

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:38
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou