Ce spun politicienii despre meciul GRECIA - ROMÂNIA

Cristian Blănuţă, 10 noiembrie 2013, Ora 12:27

  • print
  • |
ce-spun-politicienii-despre-meciul-grecia-romania-35756-1.jpg

Cei mai importanţi politicieni sunt cu ochii pe meciul naţionalei pentru calificarea la mondiale. Unii dintre ei vor merge în Grecia ca să-i susţină pe tricolori, alţii vor vedea meciul la televizor.

Traian Băsescu a spus în exclusivitate la România TV că partida se va încheia la egalitate. Preşedintele a fost în cursul serii de sâmbătă cu soţia la restaurant.

"România şi cu Grecia? Meci nul", a declarat preşedintele României.
Şeful Camerei Deputaţilor spune că îşi va lua colegii şi vor merge cu toţii în Grecia.

"O să mă deplasez împreună cu câţiva parlamentari pentru meciul de fotbal, în Grecia, la Atena. Mă bucur că dumneavoastră aţi găsit resursele financiare să transmiteţi. O să aveţi un raiting incredibil", a declarat Valeriu Zgonea.

"Am o invitaţie de la ministrul grec de externe. Să vedem dacă îmi propune să vin în ziua de 15", a adăugat Titus Corlăţean.
De asemenea, Marian Vanghelie spune că vrea să ajungă pe stadion pentru cel mai important meci al naţionalei.
"Aş intenţiona să merg. Nu mă uit la meciuri decât când joacă naţionala României. Am fost şi îmi place să mă duc pe stadion", a explicat Vanghelie.


Cei care nu vor merge până în Grecia pentru meci vor sta cu ochii pe televizor. Liderul PNL, Crin Antonescu, are de asemenea un pronostic pentru Grecia-România.


"Cu grecii chiar avem o şansă să câştigăm. Echipele antrenate de Piţurcă atunci când caştigă, o spun cu simpatie pentru Piţurcă, câştigă în general cu 1-0, 2-1", a conchis Antonescu.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
13:21
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou