Cea de-a cincea gală din seria Superkombat New Heroes a fost organizată în România

Dan Alexandru, 4 septembrie 2013, Ora 15:13

  • print
  • |
cea-de-a-cincea-gala-din-seria-superkombat-new-heroes-a-fost-organizata-in-romania-33895-1.jpg

Pe 30 august, Târgovişte a fost gazda a nouă meciuri cu luptători din şase ţări printre care şi vedetele din Local Kombat, Andrei Stoica, Bogdan Stoica şi Ionuţ Atodiresei.

A cincea ediţie din conceptul New Heroes, după cele de la Opatija (Croaţia), Sao Paulo (Brazilia), Viena (Austria) şi Dubai (Emiratele Arabe Unite), gala de la Târgovişte s-a desfăşurat la Sala Polivalenta din localitate.

Evenimentul, a fost transmis în direct în România de Sport.ro, şi a beneficia de o expunere mediatică internaţională impresionantă. "Televiziuni cu acoperire în Canada, SUA, Croaţia, Macedonia, Portugalia, Turcia şi Angola au achiziţionat deja drepturile de televizare, iar evenimentul va putea fi urmărit în reluare şi pe Eurosport, în nu mai puţin de 75 de ţări de pe patru continente", a declarat preşedintele Superkombat, Eduard Irimia.

La Târgovişte au fost prezenţi mai mulţi invitaţi surpriză, printre care şi legenda K-1 Melvin Manhoef, însă nu au lipsit nici actualii eroi din Superkombat, Cătălin Moroşanu, Raul Cătinaş şi Benjamin Adegbuyi.

Campionul mondial Superkombat, Bogdan Stoica, a fost capul de afiş al Superkombat New Heroes Târgovişte, învingându-l, prin KO, în secunda 30 a meciului pe francezul Marsan Yohan într-un super-fight, în timp ce fratele său, Andrei, l-a învins tot prin KO pe francezul Zinedine Hameur-Lain în limitele categoriei -95 de kilograme.

Veteranul Ionuţ "Pitbull" Atodiresei l-a învins pe grecul Kostas Papadelis, câştigătorul selecţiilor Superkombat de la Atena, iar Cristian Milea şi Claudiu Badoi vor avea un meci revanşa, eliminatoriu pentru titlul mondial New Heroes la categoria -71 de kilograme.

Cantarul oficial şi conferinţa de presă de dinaintea galei au avut loc joi, 29 august, la Curtea Domnească a lui Vlad Ţepeş. De altfel, întreg evenimentul a fost dedicat promovării internaţionale a oraşului Târgovişte ca destinaţie turistică pentru fanii brandului Dracula, personajul legendar creat de Bram Stocker pe baza poveştilor despre Ţepeş.

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
23:18
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou