Update: Chiricheș ratează meciul cu Grecia

Cristian Blănuţă, 10 noiembrie 2013, Ora 15:50

  • print
  • |
chiriche-rateaza-meciul-cu-grecia-1.jpg Update

UPDATE 22:15 Vlad Chiricheș va rata meciul tur cu Grecia, de marți, contând pentru barajul pentru Campionatul Mondial din 2014.

Accidentarea fotbalistului a fost mai gravă decât a părut. Medicii lui Tottenham au anunțat verdictul care a căzut ca un trăznet peste Victor Pițurcă.

Selecţionerul naţionalei României, Victor Piţurcă, a decis să-l înlocuiască pe Vlad Chiricheş cu dinamovistul Dragoş Grigore. În ultimul moment, Piţurcă a hotărât să renunţe şi la Gigel Bucur, astfel că jocurile cu Grecia vor fi abordate de 24 de jucători.

Vlad Chiricheş a primit o lovitură puternică în figură în minutele de prelungiri ale primei reprize în meciul Tottenham-Newcastle, de sâmbătă, şi nu a mai revenit de la cabine. Românul a fost schimbat de Kaboul.

Chiricheş a urcat în careul advers pentru un corner, iar în urma unui duel la cap a fost lovit în faţă de un adversar. Românul a avut nevoie de îngrijiri, iar medicii lui Tottenham au decis că fundaşul central nu mai poate rămâne pe teren până la finalul minutelor de prelungiri. Echipa medicală a lui Tottenham l-a luat pe Chiricheş la vestiare pentru a-i investiga cât de gravă este accidentarea, în timp ce Villas-Boas l-a trimis pe Dembele în centrul apărării pentru a acoperi golul lăsat de fundaşul român, scrie ProSport.

Chiricheş nu a mai revenit de la cabine. Villas-Boas l-a trimis încă din startul reprizei secunde pe Kaboul în locul românului. Nu se ştie încă dacă accidentarea lui Chiricheş este una suficient de serioasă încât să pună în pericol o prezenţă la dubla cu Grecia.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:32
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou