Dramă în fotbalul românesc. Jucător mort pe teren

Cristian Blănuţă, 27 septembrie 2013, Ora 13:09

  • print
  • |
drama-in-fotbalul-romanesc-jucator-mort-pe-teren-34479-1.jpg

O nouă tragedie a lovit sportul românesc. Un jucător al unei echipe de fotbal de sală din liga a doua s-a prăbuşit în timpul meciului, la Odorheiul Secuiesc. Tânărul a făcut infarct şi a murit.

Tragedia s-a produs în timpul meciului dintre Protineret Sighişoara şi United Clinceni. În minutul 7 al partidei, portarul celor din Clinceni, în vârstă de 35 de ani, s-a prăbuşit pe parchet, fără să fi intrat în contact cu vreun alt adversar. El a fost transportat de urgenţă la spital, de un echipaj SMURD, dar medicii nu au reuşit să-i salveze viaţa.

În urma autopsiei a ieşit la iveală faptul că sportivul suferea de o afecţiune cardiacă nedescoperită până acum. Această tragedie readuce în discuţie problema obligativităţii controalelor medicale periodice pe care trebuie să le facă sportivii.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
23:52
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou