Fotbalist de 20 de ani, mort pe teren

Cristian Blănuţă, 18 noiembrie 2013, Ora 09:41

  • print
  • |
fotbalist-de-20-de-ani-mort-pe-teren-35996-1.jpg

Un fotbalist portughez de 20 de ani, de la clubul Tourizense (liga a treia), a decedat duminică după-amiaza în urma unui stop cardiac suferit pe terenul de joc, în timpul meciului cu Carapinheirense, au anunţat serviciile de urgenţă.

Carlos Alexandre Caseiro Marques, cunoscut sub numele de Alex marques, atacantul echipei Tourizense, a leşinat după doar 7 minute, în meciul de la Touriz, localitate aflată în apropiere de oraşul Coimbra. În ciuda mai multor încercări, fotbalistul nu a putut fi de reanimat, transmite agenţia Lusa, preluată de Agerpres.

Alex, format la şcoala clubului FC Porto şi la Rio Ave, a fost internaţional Under-15 şi fusese transferat în acest sezon la Tourizense.

Această grupare a mai fost lovită de o tragedie în urmă cu opt ani, când unul dintre jucătorii săi, Mauro Gama, împrumutat de la Estrella Amadora, a murit într-un accident auto.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
22:00
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou