Gabi Tamaş a vorbit despre problemele cu ALCOOLUL

Teo Popa, 10 decembrie 2013, Ora 10:46

  • print
  • |
gabi-tamas-a-vorbit-despre-problemele-cu-alcoolul-36645-1.jpg

Jucătorul Gabi Tamaș se arată profund dezamăgit de ceea ce scrie presa despre el și consideră că nu este nimic adevărat. Justifică escapadele "înecate" în alcool ca fiind niște "ieșiri la grătar" dar acuză presa că despre realizările lui nu se scrie.

"Nu sunt un alcoolic! Alcoolicii sunt ăia care beau zi de zi, cum se trezesc, sunt cu băutura la nas! Eu nu fac așa ceva! Eu beau din când în când, atunci când am o zi liberă și fac o ieșire cu prietenii, un grătar... lucruri absolut normale, pe care le faci și tu, și orice alt om din lumea asta! Mai rămâne să spună lumea despre mine că sunt drogat și homosexual, că în rest m-au făcut toți în toate felurile", a declarat Tamaş pentru Click.

"Orice aș face mereu sunt prezentat ca fiind băiatul rău, așa că nu știu dacă are rost să ies de fiecare dată să spun că de fapt lucrurile nu au stat deloc așa cum au fost redate. Lumea mă asociază mereu cu scandaluri...

Am stat trei ani în Anglia și s-a scris o singură dată despre mine, deși am jucat aproape meci de meci la West Bromwich. Ca idee, așa, știi cine are cele mai multe meciuri jucate în Premier League? Dan Petrescu. Pe locul doi știi cine e? Eu! Dar asta n-am văzut pe nicăieri, doar că Tamaș a făcut, Tamaș a dres!" a mai declarat fotbalistul.

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
03:48
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou