Gino Iorgulescu a numit noul secretar general al LPF

Cristian Blănuţă, 19 noiembrie 2013, Ora 17:10

  • print
  • |
gino-iorgulescu-a-numit-noul-secretar-general-al-lpf-36048-1.jpg

Gino Iorgulescu, noul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a anunțat într-o conferință de presă că Justin Ștefan a fost ales în funcția de secretar general al LPF, post ocupat până acum de Valentin Alexandru.

''A avut loc marți o adunare generală extraordinară a LPF, unde la propunerea mea Justin Ștefan a fost ales secretar general al LPF. Toate cluburile au fost de acord, unul singur s-a abținut, FC Vaslui'', a declarat marți Gino Iorgulescu.

În continuare, Gino Iorgulescu a spus: ''Vicepreședinții (Alexandru Boc și Iosif Robi Urs n.r.) au fost reconfirmați până la data de 31 ianuarie. Până atunci vom face propuneri de modificare a statutului. Apoi vom vedea ce se va întâmpla, dacă facem schimbări. Se face o evaluare a angajaților LPF. Pe unii poate îi reconfirmăm, pe alții poate îi schimbăm. Lucrurile nu se fac în pripă. Vom face un audit să vedem care este situația financiară''.

La propunerea lui Gino Iorgulescu, fostul secretar general Valentin Alexandru va ocupa funcția de consilier personal al președintelui LPF.

Gino Iorgulescu a vorbit despre calitățile întrunite de Justin Ștefan, pentru postul de secretar general: ''Justin Ștefan este de profesie avocat, a lucrat la mai multe cluburi, este în fenomen de mulți ani, știe despre ce este vorba. În acest moment era la FRF angajat, lucrând pe regulamente. Am privit CV-ul său, am vorbit mult în perioada campaniei, apoi am considerat că este cel mai potrivit pentru acest post'', scrie Agerpres.

Justin Ștefan este un avocat specializat în drept sportiv. În calitate de director economic a fost reconfirmat Ionuț Calancia.
Justin Ștefan și Ionuț Calancia vor ocupa aceste funcții pentru o perioadă de 4 ani.


Întrebat pentru ce a fost citat la DIICOT, Iorgulescu a spus: ''Este un dosar mai vechi unde am dat niște lămuriri''.
Iorgulescu a precizat că în acest dosar este ''deocamdată inculpat. Cum sunt atâția inculpați în țara asta, mai este unul''.
Întrebat dacă își va da demisia, ca urmare a acestui dosar, Iorgulescu a răspuns: ''Nu îmi voi da demisia. Dacă merg în instanță, durează mult, poate să se depășească durata mandatului meu de 4 ani''.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:45
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou