Update: GINO IORGULESCU este noul ȘEF la LPF

Cristian Blănuţă, 14 noiembrie 2013, Ora 12:38

  • print
  • |
gino-iorgulescu-este-noul-ef-la-lpf-1.jpg Update

UPDATE 13:22 Dumitru Dragomir a făcut declarații, imediat după ce Gino Ioprgulescu a devenit președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

 

”A câștigat cu 11-7. A fost și este un președinte meritoriu. Las în urmă o ligă frumoasă, las mobila lui Ceaușescu. Și-așa a fost el prieten cu Nicu. Sunt bucuros că a venit în urma mea un om de fotbal și un profesionist”, a spus Dragomir despre Gino Iorgulescu.

 

”S-a implicat puternic politicul, aseară, astăzi... Au fost mai puternici decât mine”, a lovit Dragomir.

 

”Îi doresc succes lui Iorgulescu, să fie sănător și să țină liga așa cum am făcut-o eu”, a mai spus fostul șef al Ligii.

UPDATE 13:16 Gino Iorgulescu, 57 de ani, este noul preşedinte LPF, după 17 ani în care Dumitru Dragomir a condus Liga Profesionistă de Fotbal!

11 președinți de cluburi au fost de partea lui Iorgulescu, în timp ce Dragomir a fost votat de 7.

Gino Iorgulescu candidează la șefia Ligii Profesioniste de Fotbal, avându-i de partea sa pe Liviu Dragnea și pe Victor Ponta. Imediat după ce Iorgulesc şi-a anunţat candidatura, Dumitru Dragomir, poreclit Corleone, a declarat că se teme de implicarea politicului.

Gino Iorgulescu a convocat o ultimă ședință înainte de alegerile de la Ligă. Fostul jucător s-a întâlnit la un hotel cu mai mulţi conducători de cluburi, dar şi cu Liviu Dragnea, preşedinte executiv la PSD, și cu premierul Victor Ponta.

Aseară, Iorgulescu s-a întâlnit cu președinții cluburilor Steaua, Dinamo, CFR Cluj, Ceahlăul, Oţelul Galaţi, Petrolul, FC Vaslui, Astra, FC Botoşani şi Viitorul. Potrivit ProSport.ro, la această ședință ar fi participat și Liviu Dragnea și Victor Ponta.

"Parcă Ştefan (n.r. Gheorghe Ştefan) era candidat, nu Iorgulescu. El a vorbit cel mai mult. Ponta şi Dragnea n-au spus clar "votaţi cu Iorgulescu!", ni s-a dat senzaţia că au venit să bată şaua ca să priceapă calul", a declarat sub protecţia anonimatului unul dintre participanţii la discuţii.

Fostul preşedinte al lui FC Naţional are sprijinul lui Victor Ponta, care l-a desemnat pe Dragnea să se ocupe de probleme şefiei Ligii.

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:19
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou