Handbalistă la un pas de moarte: a leșinat de două ori în timpul meciului

Cristian Blănuţă, 10 noiembrie 2013, Ora 13:02

  • print
  • |
handbalista-la-un-pas-de-moarte-a-le-inat-de-doua-ori-in-timpul-meciului-35757-1.jpg

Portarul echipei de handbal feminin CSM Dunărea Giurgiu, Roxana Lifu, în vârstă de 18 ani, a leşinat de două ori, sâmbătă seară, în timpul meciului cu HC Danubius Galaţi, tânăra revenindu-şi după intervenţia echipei medicale.

Handbalista Roxana Lifu şi-a pierdut cunoştinţa după ce a fost lovită sub bărbie de o minge pe care încerca să o pareze, asistenta Serviciului de Ambulanţă Giurgiu acordându-i primul ajutor. Tânăra şi-a revenit după trei minute şi a reluat jocul.
Ulterior, Roxana Lifu a făcut câţiva paşi, după care a leşinat din nou, fiind necesară intervenţia cadrului medical prezent la meci. Ea şi-a revenit apoi, însă a rămas până la sfârşitul partidei pe banca de rezerve.


Potrivit Mediafax, până la acest incident, Lifu a mai solicitat îngrijiri medicale, după ce a fost lovită puternic în faţă de minge, dar şi pentru că a suferit o întindere la piciorul stâng, continuând să evolueze în poartă până în minutul 50 când a fost lovită sub bărbie de minge, scorul fiind în acel moment 21-16 pentru echipa oaspete.


În final, echipa de handbal feminin CSM Dunărea Giurgiu a pierdut partida pe teren propriu, din etapa a VIII-a a Diviziei A, seria A, scor 20-30.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
22:58
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou