KO Zmărăndescu în 30 de secunde

Cristian Blănuţă, 25 noiembrie 2013, Ora 17:38

  • print
  • |
ko-zmarandescu-in-30-de-secunde-36246-1.jpg

Cătălin Zmărăndescu a devenit campion mondial de arte marțiale mixte, după ce l-a învins, prin KO, pe olandezul Harry Duiven.

Zmărăndescu face carieră în Anglia, unde câștigă meci după meci în box, K1 și mai ales MMA, "specialitatea casei".

La sfârşitul săptămânii trecute, fostul bodyguard al lui Gigi Becali a umplut până la refuz Pavilionul Central din Romford, o suburbie a Londrei, iar fanii, care au plătit între 30 și 75 de lire sterline pe bilete, au fost încântați de show-ul oferit de român.


Deși pleca evident cu șansa a doua, Duiven fiind mai tânăr, mai înalt și cu un palmares mai bogat, Zmărăndescu a avut nevoie de numai 30 de secunde pentru a-și face adversarul knock-out, scrie National.


Cătălin Zmărăndescu s-a impus printr-o manevra de submission și și-a trecut în cont o nouă centură de campion mondial, după cea obținută în versiunea AFC, în martie 2013.

Zmărăndescu este și campion european de box, după ce în primăvară l-a bătut pe irlandezul Aron Boyd.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:36
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou