Liga Campionilor. Basel - Steaua 1-1

Cristian Blănuţă, 7 noiembrie 2013, Ora 08:10

  • print
  • |
liga-campionilor-basel-steaua-1-1-35655-1.jpg

Steaua a ratat practic prezenţa în primăvara cupelor europene, după remiza de miercuri seara, scor 1-1, înregistrată pe terenul lui FC Basel, în etapa a patra a fazei grupelor Ligii Campionilor. Piovaccari a deschis scorul în minutul 17, dar a fost egalată în primul minut al prelungirilor, de Giovanni Sio.

Steaua a crezut în şansa ei, că poate câştiga la Basel, şi într-un final le va putea sufla elveţienilor locul care asigură prezenţa în grupele Ligii Europa. Toată munca roş-albaştrilor s-a risipit însă în primul minut al prelungirilor, când Giovanni Sio le-a răpit în mod nemeritat steliştilor o victorie pe care o aşteptau de mai bine de şapte ani în grupele Ligii Campionilor.

Steaua a jucat bine, dar din păcate pentru noi meciul a semănat izbitor de bine cu cel din tur, când elveţienii au condus ostilităţile, iar trupa lui Reghecampf a egalat pe final de meci. Acum rolurile s-au inversat, iar golul primit de Steaua în minutul 90+1 o ţintuieşte practic pe ultimul loc al grupei E.

Piovaccari a deschis scorul, în minutul 17, italianul sincronizându-se perfect cu Szukala, care l-a lansat excelent. Vârful Stelei a scăpat singur cu portarul Sommer şi l-a învins pe acesta, marcând un gol pe care ni l-am fi dorit singurul al partidei de la Basel. Finalul primei reprize i-a găsit pe stelişti în ofensivă, ei ratând două ocazii uriaşe, prin Szukala şi Gardoş.

În partea secundă elveţienii au fost mai activi, însă o dată cu trecerea timpului au început să pară resemnaţi şi epuizaţi, numai că, paradoxal, pe acest fond al neputinţei elveţienilor, fotbalul s-a dovedit nedrept cu campioana României. Liber pe stânga, Stocker a centrat în careul nostru, unde l-a găsit bine demarcat pe Giovanni Sio, care a reluat din prima, cu latul, în plasă. A fost golul de 1-1, care a spulberat speranţele pe care ni le puseserăm într-o calificare.
În celălalt meci al grupei, Chelsea a învins pe Schalke cu 3-0

Clasament: 1. Chelsea - 9p; 2. Schalke - 6p; 3. Basel - 5p; 4. Steaua - 2p
Steaua mai are de jucat cu Schalke, acasă, pe 26 noiembrie, şi la Chelsea Londra, pe 11 decembrie.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:50
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou