Liga Campionilor. Steaua - Chelsea 0-4

Cristian Blănuţă, 1 octombrie 2013, Ora 23:57

  • print
  • |
liga-campionilor-steaua-chelsea-0-4-34592-1.jpg

Steaua a pierdut la scor în fața londonezilor de la Chelsea, 0-4, în cea de-a doua fază a Grupei E a Ligii Campionilor, iar șansele de a prinde acel loc doi mult visat tind spre zero.

Încă un meci de coșmar pentru Steaua. După 0-3 cu Schalke, băieții lui Reghe au clacat cu 0-4, doar că de data aceasta pe propriul teren, în fața lui Chelsea.

Ce ușor e fotbalul pentru o echipă mare! Lui Chelsea, pe care Steaua a bătut-o la începutul acestei primăveri, chiar i-a stat gândul la meci de această dată. Ce a urmat pentru Steaua? Coșmar!

Fotbaliștii lui Mourinho nu au așteptat decât să fluiere arbitrul și s-au dezlănțuit. I-au masat pe steliști înspre propriul careu, iar inevitabilul s-a produs.

Era minutul 20 când RAMIRES a deviat perfect pe lângă Tătărușanu, după un șut oarecum ratat de Eto'o: 0-1

Spre finalul primei reprize, GEORGIEVSKI, omul pe care Schurrle l-a făcut total inutil, a înscris în proprie poartă: 0-2

Istoria nu avea să se schimbe după pauză. Tot Chelsea a condus ostilitățile, tot Schurrle a fost vioara întâi.

Încă două "boabe", RAMIRES și LAMPARD, minutele 55 și 89: 0-4

Steaua nu are niciun punct după primele două etape și un golaveraj usturător, 0-7.

STEAUA: Tătăruşanu -  Georgievski (70 Varela), Szukała, Gardoş, Latovlevici -  Bourceanu, L. Filip - Ad. Popa (Tatu), Stanciu, Tanase -  Piovaccari (46 Kapetanos)

Antrenor: Laurențiu Reghecampf

CHELSEA: Cech - Ivanovic, Terry, David Luiz, A. Cole -  Ramires, Lampard -  Oscar (78 Azpilicueta), Mata (80 Willian), Schurrle -  Torres (11 Eto'o)

Antrenor: Jose Mourinho

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
05:05
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou