MUTU, exclus din echipă după o noapte cu BĂUTURĂ

Cristian Blănuţă, 3 noiembrie 2013, Ora 15:16

  • print
  • |
mutu-exclus-din-echipa-dupa-o-noapte-cu-bautura-35539-1.jpg

Cotidianul L'Equipe susţine că Ravanelli l-a exclus disciplinar din lot pe Adrian Mutu la meciurile cu Lyon şi Montpellier.

De ce nu l-a mai chemat Victor Piţurcă la "naţională", nici pentru barajul cu Grecia? De ce nu mai are încredere Ravanelli în Adrian Mutu şi nu l-a mai titularizat de şase săptămîni? Dincolo de accidentări, există şi un alt motiv pentru care atacantul care va împlini 35 de ani peste două luni nu mai dă randament nici la Ajaccio. L'Equipe l-a dezvăluit ieri, explicînd de ce antrenorul l-a exclus două jocuri: a umplut paharul!

L-a "corupt" pe Popescu
"Mutu, cu adevărat «prea obosit»?" e titlul articolului din cotidianul francez, ce susţine că Ajaccio doar l-a dat oficial epuizat după meciul cu Rennes, dar, de fapt, absenţa sa cu Lyon şi Montpellier (25 şi 29 septembrie) a fost cauzată de "o sancţiune după o seară cu prea multă băutură, în care l-a cooptat şi pe mai tînărul său coleg Popescu. Aportul lui Mutu în acest sezon lasă de dorit, nu mai e starul visat".
Aceeaşi sursă a explicat că "e evident că şi condiţia fizică e departe de a fi optimă. În vară, românul cu 12 sezoane în Il Calcio părea entuziasmat că face o pregătire «italiană». Dar Mutu a dezamăgit rapid, fiind unul ce a suferit la antrenamente. În plus, fiind folosit vîrf, nu şi-a putut pune în valoare calităţile".


A comis-o şi în 2012
Mutu a mai avut o escapadă şi-n toamna trecută. La finalul lui noiembrie 2012, şi-a luat două zile libere invocînd că are de rezolvat probleme personale în Serbia. Clubul corsican l-a învoit, chiar i-a rezervat biletele de avion, dar în ianuarie a aflat motivul real al deplasării la Belgrad: o prezentare de modă într-un club de noapte. Ajaccio l-a amendat, ba l-a şi ameninţat că-l va pune în vară pe lista de transferuri, scrie www.gsp.ro.
Tehnicianul echipei Ajaccio, Fabrizio Ravanelli, a fost demis după înfrângerea înregistrată de formaţia la care evoluează Adrian Mutu, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-3, în faţa grupării Valenciennes, în etapa a XII-a a campionatului Franţei. 


"Am decis să punem capăt colaborării cu Fabrizio Ravanelli şi Giampiero Ventrone (n.r. - antrenorul secund). Nu a fost o decizie uşor de luat, pentru că din punct de vedere uman i-am apreciat mult pe cei doi. Mi-am dorit să fie bine. De când sunt preşedinte nu am văzut niciodată un staf care muncească atât de mult. Au pus mult suflet. Totuşi, responsabilitatea mea de preşedinte l-a determinat să iau o decizie în interesul clubului. Rezultatul din această seară nu a influenţat alegerea mea. Este o alegere gândită mult, o hotărâre de după înfrângerea cu Nantes (n.r. - din etapa a X-a). Nu spun că această soluţie este sigur cea bună, viitorul ne va arăta cum a fost, dar trebuia să facem ceva", a declarat preşedintele clubului Ajaccio, Alain Orsoni, într-o conferinţă de presă.


Tehnicianul italian în vârstă de 44 de ani avea contract cu Ajaccio din această vară.Ravanelli este al treilea antrenor din Ligue 1 demis în acest sezon, după Eric Hely (Sochaux) şi Daniel Sanchez (Valenciennes). 


Formaţia Ajaccio a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 3-1, de Valenciennes, în etapa a XII-a a campionatului Franţei. Adrian Mutu a fost integralist la Ajaccio, iar Ştefan Popescu a fost rezervă. La Valenciennes, Aurelian Chiţu a fost rezervă.
Ajaccio ocupă în prezent locul 19 în clasamentul campionatului francez, cu şapte puncte (o victorie, patru remize, şapte înfrângeri).

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
05:59
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou