Nimeni nu se aştepta la aşa ceva. Rapidul, din nou de vânzare

Dan Alexandru, 4 ianuarie 2014, Ora 19:33

  • print
  • |
nimeni-nu-se-astepta-la-asa-ceva-rapidul-din-nou-de-vanzare-1.jpg

Problemele serioase prin care trece Rapidul de ceva vreme nu au putut fi rezolvate nici de noii acţionari. Nicolae Cristescu şi Adrian Zamfir doresc să se retragă de la conducerea clubului giuleştean şi negociază cederea echipei către "un grup puternic de investitori".

Dacă cele două părţi nu vor ajunge la un acord, atunci Zamfir şi Cristescu vor rămâne la Rapid, însă vor începe să vândă din jucători.

"Săptămâna viitoare sperăm să finalizăm negocierile cu un grup puternic de investitori care şi-au manifestat interesul să cumpere 80% din acţiunile clubului. Noi vrem binele Rapidului şi ne dăm la o parte dacă e vorba de oameni mai potenţi ca noi. Aceşti investitori sunt aduşi de Florin Manea iar proiectul lor este foarte serios.

Sunt datorii foarte mari în continuare iar eu şi Adrian Zamfir nu ne vom alege cu niciun ban de pe urma acestei posibile tranzacţii. Toţi banii vor intra în club. Dacă nu vom reuşi să vindem, Rapidul nu va muri, însă vom recurge la vânzarea jucătorilor ca să supravieţuim!", a declarat Nicolae Cristescu pentru DigiSport.

Cristescu şi Zamfir au preluat clubul în vara anului trecut şi s-au angajat să readucă echipa în prima ligă. Deocamdată, după turul ligii secunde, Rapid se află pe primul loc în prima serie cu 28 de puncte.

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
21:24
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou