O pugilistă campioană a vrut să-și taie venele, după un meci pierdut pe nedrept

Cristian Blănuţă, 27 septembrie 2013, Ora 12:11

  • print
  • |
o-pugilista-campioana-a-vrut-sa-i-taie-venele-dupa-un-meci-pierdut-pe-nedrept-34478-1.jpg

Multiplă campioană a României la box, pugilista Florina Radu a încercat să-şi pună capăt zilelor în Bulgaria, după ce a fost eliminată, pe nedrept, în sferturile de finală ale Campionatelor Mondiale.

Pugilista Florina Radu, campioană naţională de tineret a României, la categoria 81 kg, a încercat să se sinucidă după ce a fost eliminată pe nedrept de la Campionatele Mondiale pentru junioare şi tineret, care se desfăşoară în Bulgaria, la Albena.

Sportiva noastră a pierdut în sferturile de finală, la puncte, în faţa ucrainencei Ivanna Luciak, decizia arbitrilor fiind însă contestată.
Potrivit DigiSport, extrem de afectată de cele întâmplate, Florina Radu a încercat să-şi taie venele când a ajuns în camera de hotel, fiind găsită de câteva coechipiere şi de antrenorul Adrian Lăcătuş, care au salvat-o în ultima clipă.


Florina Radu este neînvinsă de patru ani în competiţiile sportive interne. La ediţia de acum doi ani a Campionatelor Mondiale ea a câştigat medalia de bronz.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:31
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou