Olanda trimite România la baraj

Cristian Blănuţă, 15 octombrie 2013, Ora 22:56

  • print
  • |
olanda-trimite-romania-la-baraj-34972-1.jpg

Echipa națională de fotbal a României a câștigat, marți seara, pe National Arena, în fața Estoniei, scor 2-0, și a ajuns la meciurile de baraj, pentru calificările la turneul final al Campionatul Mondial din 2014.

Probabil nimeni nu și-a imaginat că România va fi încurcată de Estonia, sceptici eram doar la meciul Olandei, care musai nu trebuia să piardă în Turcia.

Iată că Olanda și-a respectat, încă odată, blazonul și a învins Turcia, scor 2-0, după ce în urmă cu câteva zile dăduse de pământ cu Ungaria, rezultat 8-1.

România nu a strălucit, dar și-a îndeplinit obiectivul. A învins cu 2-0, grație golurilor reușite de Ciprian Marica, în minutele 30 și 81.

Cum "Portocala mecanică" a învins Turcia, România a terminat Grupa D pe locul al doilea, după Olanda, calificată direct la Mondiale, și va juca meciuri de baraj.

Tragerea la sorți va avea loc lunea viitoare.

Celelalte rezultate ale grupei: Turcia Olanda 0-2, Ungaria - Andorra 2-0.

Clasamentul final
1. Olanda 28 p, 2. ROMÂNIA 19 p, 3. Ungaria 17 p, 4. Turcia 16 p, 5. Estonia 7 p, 6. Andorra 0 p

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:16
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou