Reghe a salvat o fetiță de pe stradă

Cristian Blănuţă, 22 octombrie 2013, Ora 16:26

  • print
  • |
reghe-a-salvat-o-feti-a-de-pe-strada-35145-1.jpg

Laurenţiu Reghecampf a relatat pe pagina sa de socializare o întâmplare reală din viaţa sa. Antrenorul Stelei a rămas impresionat de povestea unei fetiţe orfane şi a ajutat-o să-şi găsească un cămin.

În urmă cu câteva zile, Reghe a condus-o pe fiica sa la o prietenă, iar la intrarea în scara blocului, el a întâlnit o fetiţă fără adăpost.

"Astăzi fata mea m-a rugat s-o duc până la o prietenă, n-a fost nicio problemă, am ajuns după nici 10 minute. La intrare în blocul în care trebuia să ajungem era această fetiţă. M-am cutremurat când am văzut poziţia pe care o luase, alături de prietenii ei necuvîntători să poată să se încălzească. M-am dus la ea, deşi avea capul plecat şi îngâna ceva şi am încercat să-i dau câţiva bani, însă mi-a spus că banii ăia o s-o ajute doar pe moment şi mi-am dat seama că are dreptate. O chema Bianca, are 15 ani, mama ei o părăsise, plecase în Franţa după spusele ei, iar ea a fost lăsată în grija bunicii, însă aceasta s-a stins din viaţă, iar apartamentul în care locuiau, a fost luat din cauza datoriilor mari. Nu vă puteţi imagina câtă sinceritate şi onestitate se citea în ochii ei şi totuşi ea nu era tristă, zâmbea copilăreşte, deşi pot să bag mâna în foc, a fost abuzată, sunt sigur.


Am sunat Protecţia Copilului, iar ei vor face demersurile necesare. Nu vă mai zic, a fost nevoie de o atenţie directorului ca ea să poate fi inclusă în sistemul unui orfelinat. Vă garantez că viaţa ei o sa se schimbe, o s-o vizitez cât de mult am eu timp si o să am grijă să nu aibă probleme financiare. Vă iubesc pe toţi şi aveţi grijă, dar mare grijă de voi.


Dacă mai cunoaşteţi copii/ bătrâni în situaţii simulare, nu ezitaţi să mă contactaţi, îi voi ajuta cu cea mai mare plăcere sau voi dona în scopul rezolvării problemelor lor", a scris Laurenţiu Reghecampf pe pagina sa de Facebook.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
21:03
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou