Rodman va antrena echipa de baschet a Coreei de Nord

Cristian Blănuţă, 10 septembrie 2013, Ora 16:12

  • print
  • |
rodman-va-antrena-echipa-de-baschet-a-coreei-de-nord-34069-1.jpg

Dennis Rodman a luat o decizie halucinantă. Fostul star din NBA a anunțat că va antrena echipa de baschet a Coreei de Nord, pentru Jocurile Olimpice din 2016.

Rodman a făcut vestea șoc la puțin timp după ce a revenit din vizita de cinci zile de la Phenian, acolo unde s-a întreținut cu nimeni altul decât dictatorul comunist Kim-Jong-Un.

"Această ţară nu este rea. Liderul îşi doreşte o schimbare, iar eu voi fi acolo. Este un tip foarte bun. Este serios şi trebuie să-şi facă meseria, însă este un tip foarte bun", a spus fosta vedetă a baschetului american.

Totodată, Rodman a anunţat că va antrena o selecţionată a Coreei de Nord, care va disputa la începutul anului viitor două amicale împotriva unor echipe din Statele Unite.


Fostul baschetbalist se va întoarce la Phenian în decembrie, unde va pregăti cele două amicale.

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:39
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou