România a câștigat CE de Gimnastică Aerobică

Cristian Blănuţă, 12 noiembrie 2013, Ora 13:23

  • print
  • |
romania-a-ca-tigat-ce-de-gimnastica-aerobica-35835-1.jpg

La competiția desfășurată la Arques (Franța), sportivii români au câștigat 5 medalii de aur, 4 de argint și 2 de bronz.

Cea de a 8-a ediție a Campionatului European de Gimnastică Aerobică, desfașurată la Arques (o localitate aflată în nordul Franței), a reunit la start 22 de țări si peste 400 de gimnaști, seniori si juniori, care, timp de o săptămână, și-au disputat titlurile si podiumurile continentale. La final, România a cucerit titlul european pe echipe, sportivii noștri (senori și juniori) câștigând în total 11 medalii (5 de aur, 4 de argint și 2 de bronz).
România a fost urmată pe podium de Rusia (4 medalii de aur, 5 de argint și 2 de bronz) și de Italia (2 medalii de aur și 4 de bronz), potrivit EvZ.

Aurul a fost câștigat la trio seniori de Andreea Bogati, Oana Corina Constantin și Anca Claudia Surdu, la perechi mixte de Bianca Becze și Marius Petrușe și, la final, de echipa României în timp ce medaliile de argint au revenit lui Mircea Zamfir, la individual masculin, și grupului format din Maria Bianca Becze, Andreea Bogati, Oana Corina Constantin, Diana Cristina Deac și Anca Claudia Surdu

La juniori, medalia de aur  a fost adjudecată la trio juniori (Bianca Gorgovan, Lavinia Panaete și Alina Radu) și la grup juniori(Andreea Drenea, Bianca Gorgovan, Lavinia Panaete, Alina Radu și Andreea Scînteie).

Juniorii români au mai cucerit două medalii de argint la individual (Alina Radu) și pe echipe, precum și două medalii de bronz la individual (Lavinia Panete) și la perechi (Bianca Gorgovan și Lucian Săvulescu).

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
05:11
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou