România a zdrobit Ungaria: 3-0!

Cristian Blănuţă, 6 septembrie 2013, Ora 23:00

  • print
  • |
romania-a-zdrobit-ungaria-3-0-33959-1.jpg

România a făcut un meci mare vineri seara, pe Arena Națională, și a învins Ungaria cu 3-0. Marica și Pintilii au înscris în prima repriză, iar Cristi Tănase a pus cireașa pe tort în minutul 89. Astfel, tricolorii au făcut un pas mare spre barajul pentru turneul final al CM. Marți, România va întâlni Turcia, meciul care ar putea rezolva ecuația locului al doilea al grupei.


Repriză de vis pentru tricolori. Nici bine nu s-au așezat în teren cele două formații, când Marica a insistat la un balon, a scăpat de doi fundași și, singur cu portarul Bogdan, a înscris plasat: 1-0.

Ungurii au încercat să iasă la joc, dar nu au reușit mare lucru în fața unei defensive perfecte.

Pe contraatac, românii au fost tăioși, dar au păcătuit la pasa decisivă.

Pintilii și-a reglat tirul în minutul 26, cu un șut peste poartă de la 20 de metri.

Patru minute mai târziu, avea să dea un gol de generic. Marica i-a așezat mingea la 25 de metri, iar stelistul a trimis-o în vinclu: 2-0, iar tribunele au erupt.

Putea fi 3-0, când Bogdan Stancu și Marica au scăpat spre poarta ungurilor, dar nu s-au înțeles.

Ungaria a i-a dat emoții lui Tătărușanui abia în minutul 40, cu un șut de la distanță, respins în corner.

Partea a doua a avut un debut încâlcit, cu ungurii dominând ușor, însă fără a ajunge la poarta lui Tătărușanu.

Elevii lui Pițurcă au avut însă cinci minute fenomenale, în care puteau să înscrie chiar de patru ori.

Bogdan Stancu a furat o minge la mijlocul terenului, a ajuns față în față cu Bogdan, dar portarul ungurilor a pus o mână salvatoare. Apoi, centrarea din corner a fost reluată de Goian peste poartă.

Câteva minute mai târziu, Adi Popa a scăpat singur, a driblat portarul, dar nu a reușit să trimită în plasă. A urmat însă centrarea, iar Marica nnu a nimerit poarta.

Penultimul minut avea să aducă reușita lui Tănase, carea trimis lângă bară, cu un șut de la 16 metri: 3-0, victorie uriașă!

ROMÂNIA: Tătăruşanu - Măţel, Chiricheş, Goian, Raţ - Pintilii, Bourceanu - Torje (58 Tănase), Maxim (64 Adi Popa), B. Stancu - Marica (79 Hoban)

UNGARIA: Bogdán - Vanczák, Korcsmár (35 Hajnal), Guzmics, Kádár - Varga (68 Gergo), Liptak - Koman (85 Szabics), Bode, Dzsudzsák - Szalai

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
05:54
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou