S-a rupt și Tătărușanu

Cristian Blănuţă, 11 noiembrie 2013, Ora 19:45

  • print
  • |
s-a-rupt-i-tataru-anu-35807-1.jpg

Probleme mari în lotul tricolorilor cu câteva zile înainte de barajul cu Grecia, de la Atena. Portarul titular al naţionalei României, Ciprian Tătăruşanu, s-a accidentat la antrenamentul de luni, iar Victor Piţurcă l-a chemat de urgenţă Costel Pantilimon, de la Manchester City.

Accidentările se ţin lanţ în lotul tricolorilor şi după problemele cu Chiricheş, care va rata partida de la Atena, Ciprian Tătăruşanu este pe cale să piardă și el importanta partidă contând pentru barajul de calificare la CM 2014.

Portarul Stelei s-a accidentat l-a antrenamentul de luni, iar Victor Piţurcă i-a şi trimis fax de convocare lui Costel Pantilimon, de la Manchester City.

Într-un comunicat postat pe site-ul FRF, se arată următoarele: "Din cauza unor probleme la coloana lombară, pe care le are Ciprian Tătărușanu, selecționerul echipei noastre naționale, Victor Pițurcă, a decis în cursul după-amiezii zilei de azi, 11 noiembrie, să-l convoace în regim de urgență pe goalkeeper-ul lui Manchester City FC, Costel Fane Pantilimon, pentru dubla Grecia-România (15 și, respectiv, 19 noiembrie a.c.). FRF a obținut acceptul clubului englez, mulțumind acestuia pentru înțelegere și colaborare.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:32
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou