Salvarea vine de la Tatu: Steaua - Basel 1-1

Cristian Blănuţă, 22 octombrie 2013, Ora 23:56

  • print
  • |
salvarea-vine-de-la-tatu-steaua-basel-1-1-35154-1.jpg

Steaua a reușit, in extremis, un egal care le mai dă oamenilor lui Reghecampf de doi lei speranță. Totul depinde de meciul retur cu FC Basel, de peste două săptămâni, când Steaua este obligată să câștige pentru a prinde locul al treilea, care duce în primăvara Europa League.

Cât privește meciul de marți seara, de pe Arena Națională, elvețienii au făcut instrucție cu steliștii și doar ghinionul a făcut ca la pauză scorul să fie alb.

La trei minute de la reluare s-a produs inevitabilul, în urma unei grave greșeli a lui Latovlevici. Acesta a pierdut mingea în fața lui Streller, care i-a pasat lui DIAZ, ultimul înscriind cu o execuție de zile mari: 0-1.

După gol, Steaua a căzut, iar Basel se putea desprinde, însă a păcătuit la ultima pasă.

Și totuși, roș-albaștrii au crezut până în ulttima clipă, iar ceea ce nimeni nu mai credea s-a întâmplat. Adi Popa a recuperat pe tușă, a centrat, iar TATU a reluat imparabil, în vinclu.

În cealaltă partidă a grupei, Schalke - Chelsea 0-3.

Clasamentul Gupei E după trei etape

1. Chelsea 3 2 0 1 8-2 6
2. Schalke 3 2 0 1 4-3 6
3. Basel 3 1 1 1 3-3 4
4. Steaua 3 0 1 2 1-8 1

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
03:32
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou