Sandero, în topul preferințelor pentru francezi

Teo Popa, 28 decembrie 2013, Ora 16:20

  • print
  • |
sandero-in-topul-preferintelor-pentru-francezi-36933-1.jpg

Specialiştii spun că înmatriculările de maşini noi au fost mai puţine decât în 1980! În aceste condiţii grele, două tipuri de maşini au fost vândute foarte bine: cele mai scumpe şi cele mai ieftine.

Într-o criză teribilă a pieţei de maşini franceze, trei mărci au reuşit totuşi să înregistreze creşteri semnificative: Maserati care a adus un model nou pe piaţa de lux, Toyota cu modelul hibrid şi Dacia cu maşinile sale ieftine.

Dacia a avut o creştere explozivă de +9,5% faţă de anul precedent - s-au vândut 80.000 de bucăţi. Logan II şi mai ales Sandero II au înregistrat vânzări foarte bune. Filiala românească a Renault a ocupat practic 5% din piaţa franceză.

Pentru mărcile franţuzeşti, 2013 a fost dezastruos

Peugeot şi Citroen au dus-o foarte rău. Renault a încercat să refacă încrederea francezilor în marca proprie cu un Clio IV, după şecul înregistrat cu produsele din gama medie Megane sau Laguna. Nu le-a ieşit. La Citroen, C4Picasso a fost singurul model care a surprins plăcut. Volkswagen, Ford şi Opel au fost mai puţin cumpărate de francezi. Vârfurile de gamă de la BMW sau Mecedes au fost vândute ceva mai bine.

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
21:02
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou