Scandal monstru după Dinamo - Chiajna 2-1

Cristian Blănuţă, 29 octombrie 2013, Ora 14:17

  • print
  • |
scandal-monstru-dupa-dinamo-chiajna-2-1-35336-1.jpg

Ionuţ Chirilă, antrenorul echipei de fotbal Concordia Chiajna, „a explodat" după înfrângerea formaţiei sale, aseară, în Ştefan cel Mare, 1-2 cu Dinamo.

Chirilă acuză arbitrajul lui Marius Bocăneală şi zice că n-a mai văzut aşa ceva dinainte de 1989!

„Este viciere de rezultat. Este execuţie în piaţă publică. Nu am mai văzut de pe vremea Victoriei. Este o ruşine naţională.

A fost fault la Creţu, apoi nu a fost fault la Rotariu la lovitura liberă, e inventat. Şi din acea lovitură liberă Ţucudean loveşte cu mîna

Într-o ţară civilizată, un arbitru ca Bocăneală ar fi fost dat afară din ţară. Dinamo să-l treacă pe foaie în cei 18 pe Bocăneală, le-a mai dat două penalty-uri şi împotriva Clujului.

Nu am văzut aşa ceva. Nu se poate aşa ceva, mi-e ruşine că am lucrat la Dinamo! Nu mă mai duc acolo nici dacă îmi dau 1 milion de euro. Mi-e ruşine de Dinamo.

L-am auzit pe antrenorul lui Dinamo că ar fi putut cîştiga la mai multe goluri. Dar cum, că ei nu au marcat nici un gol?

Nu se poate aşa ceva. Este ruşinos ce a făcut Dinamo şi îmi aduce aminte de trecut. De pe vremea Victoriei şi celor de la Scorniceşti nu a fost aşa. Aseară a fost mai rău chiar", a spus Chirilă la Sport.ro, citat de Mediafax.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:31
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou