Simona Halep a mai dat o lovitură!

Cristian Blănuţă, 3 noiembrie 2013, Ora 19:23

  • print
  • |
simona-halep-a-mai-dat-o-lovitura-35548-1.jpg

Simona Halep şi-a apărat statutul de favorită şi s-a impus în turneul din Bulgaria. În urma acestui succes, jucătoarea din România va urca pe locul 11 în clasamentul WTA.

Simona Halep s-a impus în turneul de la Sofia după ce s-a impus cu 2-6, 6-2, 6-2 în faţa Samanthei Stosur. A fost cel de-al şaselea turneu câştigat de româncă în acest an.

Stosur a învins-o în semifinale, cu scorul de 6-1, 1-6, 6-3, pe sportiva rusă Anastasia Pavliucenkova, numărul 26 mondial, potrivit rtv.net.

Simona Halep, locul 14 WTA, a obţinut, tot sâmbătă, calificarea în finala turneului de la Sofia, dotat cu premii în valoare totală de 750.000 de dolari, învingând-o în semifinale de sportiva sârbă Ana Ivanovici, numărul 16 mondial, scor 2-6, 6-1, 6-3.


Cele două s-au mai întâlnit în acest an în finala turneului de la Moscova, câştigată de Halep, dar şi în optimi la Cincinnati, unde s-a impus tot românca.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
04:28
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou