STEAUA s-a calificat în grupele Ligii Campionilor, după 2-2 cu Legia

Cristian Blănuţă, 27 august 2013, Ora 23:49

  • print
  • |
steaua-s-a-calificat-in-grupele-ligii-campionilor-dupa-2-2-cu-legia-33678-1.jpg

Steliștii nu au știut unde-i mingea mai bine de o oră, dar au avut un start de excepție, cu două goluri care i-au aruncat peste play-off-ul Ligii Campionilor. Legia s-a dovedit o echipă solidă, care a luptat pentru orice balon, dar nu și-a creat ocaziile de care avea nevoie pentru a merge mai departe, deși a întors rezultatul.

Ce început de meci a avut Steaua! 25.000 de fani ai Legiei, care au început să cânte înainte de începerea partidei, au rămas muți după primele 10 minute. Stanciu și Piovaccari au lovit nebunește în minutele 7 și 9 și totul părea rezolvat la 0-2. Meciul abia începea pentru Legia.

Nu a fost plumb în picioarele polonezilor. De parcă cele trei goluri obligatorii nu ar fi fost o sarcină imposibilă, fotbaliștii Legiei au făcut legea.

În minutul 20, polonezii au marcat, dar Steaua a avut noroc. Ofsaid!

Nu și în minutul 27, când Radovic a reluat impecapil cu capul, scăpat de Latovlevici, și a redus din handicap.

Apoi, Tătărușanu a intervenit excelent la șutul lângă bară al lui Furman și a respins în corner.
Presiunea constantă a polonezilor a masat Steaua în careul lui Tătărușanu, dar Tănase putea să dea lovitura în minutul de prelungire al primei reprize.
Scăpat spre poarta lui Kuciak, stelistul a întors un adversar, dar a șutat peste poartă.

Pauză, moment de respiro pentru Steaua. Iar Reghe avea de muncit la vestiar.

Greu și după pauză. Poate mai greu! Legia a masat Steaua înspre peluza plină. Pressing sufocant, dar fără ocazii. Norocul roș-albaștrilor, care au ajuns spre careul lui Kuciak târziu de tot.

Legia a marcat totuși golul egalării, în ultimul minut al prelungirilor, dar Steaua s-a calificat în grupele Ligii Campionilor.

Marți, Dumnezeu a fost stelist!

Legia Varşovia: Kuciak - Berezyski, Dossa Junior, Rzezniczak, Wawrzyniak - Vrdoljak, Furman (75 Zyro) - Kucharczyk (63 Ojamaa), Radovici, Kosecki - Saganowski (79 Mikita)

Steaua: Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Gardoş, Latovlevici - Bourceanu, Filip - Popa, Stanciu (59 Cristea), Tănase (70 Tatu) - Piovaccari (89 Iancu).

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
01:01
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou