Tamaș, dat afară de la CFR, după escapada din clubul de manele

Cristian Blănuţă, 16 octombrie 2013, Ora 11:31

  • print
  • |
tama-dat-afara-de-la-cfr-dupa-escapada-din-clubul-de-manele-34982-1.jpg

Escapada dintr-un club de manele din Cluj i-a fosta fatală lui Gabriel Tamaș, cel care semnase pentru echipa lui Paszkany cu doar o săptămână în urmă. Clubul i-a reziliat ccontractul.

"Clubul CFR 1907 Cluj şi jucătorul Gabriel Tamaş au ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a relaţiilor contractuale", este anunţul de pe site-ul oficial al CFR-ului.

Gabi Tamaş nu a apucat să joace niciun meci pentru CFR.
Iuliu Mureşan spunea în momentul prezentării jucătorului că în Cluj nu va avea atâtea tentaţii. Preşedintele CFR-ului visa la un cuplu de fundaşi centrali Cadu - Tamaş.


"Clujul este un oraş mult mai liniştit şi se întâmplă mai puţine lucruri. Sper să dea gol într-un meci cu Steaua. De două săptămîni am discutat cu Tamaş, mă bucur că a venit la noi. E bine şi pentru CFR, dar şi pentru el. Îmi doresc un cuplu Cadu - Tamaş. Se poate ca Gabi să joace chiar din meciul viitor pentru noi. Parametrii fizici ai lui sunt foarte buni", declkara Mureșan.


Fostul fotbalist de la WBA semnase la Cluj pentru un salariu de 20.000 de euro pe lună.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
02:05
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou