A fi sau a nu fi Moise Guran la TVR

Ziarul Atac, 22 septembrie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
a-fi-sau-a-nu-fi-moise-guran-la-tvr-43441-1.jpg

Șefii TVR l-au scos pe Moise Guran din grila de toamnă, apoi s-au sucit. În primă fază, au anunțat că Moise Guran ar putea rămâne fără emisiune la TVR. Conducerea instituţiei a oferit şi o explicaţie uluitoare şi de neînţeles.

Televiziunea Română a considerat că emisiunea "Biziday" a lui Moise Guran nu trebuie să mai facă parte din grila de toamnă.
Justificarea TVR este cel puţin ciudată: postul public revine la grila de vară!


Realizatorul tv a explicat pe Facebook ce se întâmplă: "Adevărul este că azi am emisiune. Sper să am şi luni, dar nu sunt sigur. Comitetul Director a decis revenirea la grila de vară. Cum eu n-am fost peste vară, dacă nu revin asupra deciziei până luni, atunci luni nu o să am emisie.

Tehnic vorbind, toamna astronomică începe pe 23 septembrie. Altfel însă, revenirea la grila de vară e o chestie uşor iresponsabilă. Nu că mă scot pe mine, dar nici UEFA Champions League n-a fost peste vară. Şi aia costă, frate! Vine Curtea de Conturi peste ei. De aia zic, cred că până luni mai au timp şi nu m-aş ambala să îl fac pe Ponta atât de capabil încât să determine TVR-ul să se sinucidă financiar".


Mai-marii TVR par să se fi răzgândit la presiunea opiniei publice, fapt pentru care au anunțat că emisiunea va rămâne în grilă.

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
13:11
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou