A fi sau a nu fi Moise Guran la TVR

Ziarul Atac, 22 septembrie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
a-fi-sau-a-nu-fi-moise-guran-la-tvr-43441-1.jpg

Șefii TVR l-au scos pe Moise Guran din grila de toamnă, apoi s-au sucit. În primă fază, au anunțat că Moise Guran ar putea rămâne fără emisiune la TVR. Conducerea instituţiei a oferit şi o explicaţie uluitoare şi de neînţeles.

Televiziunea Română a considerat că emisiunea "Biziday" a lui Moise Guran nu trebuie să mai facă parte din grila de toamnă.
Justificarea TVR este cel puţin ciudată: postul public revine la grila de vară!


Realizatorul tv a explicat pe Facebook ce se întâmplă: "Adevărul este că azi am emisiune. Sper să am şi luni, dar nu sunt sigur. Comitetul Director a decis revenirea la grila de vară. Cum eu n-am fost peste vară, dacă nu revin asupra deciziei până luni, atunci luni nu o să am emisie.

Tehnic vorbind, toamna astronomică începe pe 23 septembrie. Altfel însă, revenirea la grila de vară e o chestie uşor iresponsabilă. Nu că mă scot pe mine, dar nici UEFA Champions League n-a fost peste vară. Şi aia costă, frate! Vine Curtea de Conturi peste ei. De aia zic, cred că până luni mai au timp şi nu m-aş ambala să îl fac pe Ponta atât de capabil încât să determine TVR-ul să se sinucidă financiar".


Mai-marii TVR par să se fi răzgândit la presiunea opiniei publice, fapt pentru care au anunțat că emisiunea va rămâne în grilă.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
02:16
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou