Andreea Marin dezvăluie secretul relației cu Tuncay, chiar de ziua ei

Anca Bratu, 22 decembrie 2014, Ora 12:45

  • print
  • |
andreea-marin-dezvaluie-secretul-relatiei-cu-tuncay-chiar-de-ziua-ei-44892-1.jpg

Luni, 22 decembrie, Andreea Marin împlineşte 40 de ani! Moment de fericire maximă, pe care o împarte alături de iubitul ei, medicul turc Tuncay, în vârstă de 27 de ani.

Este mai fericită şi mai împlinită ca niciodată! Andreea Marin, care îşi serbează ziua de naştere, a ţinut să le spună fanilor ei, pe contul personal de Facebook, cum se simte la această vârstă.

"La 40 de ani fix mă simt ca la 20 :) Ceea ce vă doresc din toată inima şi vouă! Preţuiţi viaţa!", a scris Andreea Marin, pe reţeaua de socializare.

La cei 40 de ani, "Zâna" pare să fi găsit secretul fericirii. Prezentatoare tv se bucură nevoie mare de clipele minunate pe care le petrece alături de soţul ei, Tuncay. De curând, ea şi iubitul ei s-au grăbit să simtă spiritul sărbătorilor de iarnă şi au plecat într-o vacanţă de neuitat, la Sibiu, după care vor merge la New York.

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
05:51
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou