Andreea Marin dezvăluie secretul relației cu Tuncay, chiar de ziua ei

Anca Bratu, 22 decembrie 2014, Ora 12:45

  • print
  • |
andreea-marin-dezvaluie-secretul-relatiei-cu-tuncay-chiar-de-ziua-ei-44892-1.jpg

Luni, 22 decembrie, Andreea Marin împlineşte 40 de ani! Moment de fericire maximă, pe care o împarte alături de iubitul ei, medicul turc Tuncay, în vârstă de 27 de ani.

Este mai fericită şi mai împlinită ca niciodată! Andreea Marin, care îşi serbează ziua de naştere, a ţinut să le spună fanilor ei, pe contul personal de Facebook, cum se simte la această vârstă.

"La 40 de ani fix mă simt ca la 20 :) Ceea ce vă doresc din toată inima şi vouă! Preţuiţi viaţa!", a scris Andreea Marin, pe reţeaua de socializare.

La cei 40 de ani, "Zâna" pare să fi găsit secretul fericirii. Prezentatoare tv se bucură nevoie mare de clipele minunate pe care le petrece alături de soţul ei, Tuncay. De curând, ea şi iubitul ei s-au grăbit să simtă spiritul sărbătorilor de iarnă şi au plecat într-o vacanţă de neuitat, la Sibiu, după care vor merge la New York.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:07
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou