Best Dental

Andreea Marin dezvăluie secretul relației cu Tuncay, chiar de ziua ei

Anca Bratu, 22 decembrie 2014, Ora 12:45

  • print
  • |
andreea-marin-dezvaluie-secretul-relatiei-cu-tuncay-chiar-de-ziua-ei-44892-1.jpg

Luni, 22 decembrie, Andreea Marin împlineşte 40 de ani! Moment de fericire maximă, pe care o împarte alături de iubitul ei, medicul turc Tuncay, în vârstă de 27 de ani.

Este mai fericită şi mai împlinită ca niciodată! Andreea Marin, care îşi serbează ziua de naştere, a ţinut să le spună fanilor ei, pe contul personal de Facebook, cum se simte la această vârstă.

"La 40 de ani fix mă simt ca la 20 :) Ceea ce vă doresc din toată inima şi vouă! Preţuiţi viaţa!", a scris Andreea Marin, pe reţeaua de socializare.

La cei 40 de ani, "Zâna" pare să fi găsit secretul fericirii. Prezentatoare tv se bucură nevoie mare de clipele minunate pe care le petrece alături de soţul ei, Tuncay. De curând, ea şi iubitul ei s-au grăbit să simtă spiritul sărbătorilor de iarnă şi au plecat într-o vacanţă de neuitat, la Sibiu, după care vor merge la New York.

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:53