Anna Lesko şi fiul ei sunt adorabili!

Ziarul Atac, 22 septembrie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
anna-lesko-si-fiul-ei-sunt-adorabili-43447-1.jpg

Anna Lesko este cea mai fericită de când a devenit mămică. Venirea pe lume a lui Adam i-a schimbat radical viaţa, iar postura o prinde extrem de bine.


Cântăreaţa nu ratează nici o ocazie să publice imagini de vis cu micul Adam, iar astăzi mămica lui a postat o nouă fotografie cu el. De această dată, cei doi sunt în baie şi se joacă, râzând cu gura până la urechi. "Mă distrez de minune cu mămica mea!:))", a scris Anna Lesko în numele fiului ei.


Admiratorii au copleşit-o pe artistă cu Like-uri şi comentarii admirative. Fotografia a strâns peste 30.000 de Like-uri şi zeci de comentarii, la ceva ore după ce a fost postată.


De aproape 6 luni, de când a devenit mămică, Anna Lesko simte din plin această experienţă. Artista a refuzat din start să angajeze o bonă care să o ajute cu creşterea bebeluşului, preferând să-şi împartă responsabilităţile doar cu iubitul său, Adrian Neniţă.

 

Astfel, amândoi schimbă scutece şi îi fac zilnic băiţă micuţului lor. În ciuda faptului că riscă să nu se mai poată mândri, pe viitor, cu nişte sâni frumoşi, basarabeanca îşi alăptează bebeluşul, iar atunci când este plecată la concerte, se mulge şi îi lasă pregătite biberoanele în frigider.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:11
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou