Cel mai frumos cadou de ziua ei!

Anca Bratu, 17 decembrie 2014, Ora 15:06

  • print
  • |
cel-mai-frumos-cadou-de-ziua-ei-44831-1.jpg

Anamaria Prodan împlinește, pe 17 decembrie, 42 de ani. Aflată în platoul unei emisiuni TV, Anamaria a primit un mesaj extraordinar de frumos de la mama ei.

Impresara a avut parte de o zi de naștere cu surprize. Mama sa, binecunoscuta cântăreață de muzică populară Ionela Prodan, a intrat în direct și i-a transmis un mesaj extrem de emoționant.

"Mă gândeam la ea... cum era când era micuţă. Nu avea somn înainte de ziua ei. Mereu dorea să vadă de seara ce pachete, ce cutiuţe, ce fete vin la ziua ei. S-a maturizat foarte tare după plecarea dintre noi a tatălui ei. La mulţi ani, fata mamei! Te iubeşte mama foarte mult, fără margini... Îmi dau seama ce copii minunați am", a spus interpreta de muzică populară Ionela Prodan, căreia i-au dat lacrimile în timp ce vorbea despre fiica sa.

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:09
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou