Corina Dănilă a revenit în televiziune

Anca Bratu, 20 octombrie 2014, Ora 14:19

  • print
  • |
corina-danila-a-revenit-in-televiziune-43990-1.jpg

În urmă cu mai bine de patru ani, Corina Dănilă a făcut un pas în spate din luminile reflectoarelor. Acum, vedeta a decis că a venit momentul să revină pe sticlă, într-o nouă emisiune la TVR 2.

A fost una dintre cele mai iubite vedete de la noi, rolul din telenovela românească "Numai iubirea" aducându-i mii de fani. Din păcate, însă, în urmă cu mai bine de patru ani, Corina Dănilă s-a retras din luminile reflectoarelor, iar de atunci nimic nu a mai fost la fel.

Vedeta s-a dedicat vieţii de familie, concentrându-şi toată energia asupra fetiţei ei şi iubitului, omul de afaceri Norris Mageanu. Destinul i-a jucat, însă, o festă, iar relaţia ei a ajuns la final, dându-i întreaga existenţă peste cap.

De când s-a despărţit de Mageanu, prezentatoarea TV a avut de înfruntat nenumărate probleme, pierzându-şi locul de muncă, dar şi casa. Corina Dănilă prezintă la TVR 2 o emisiune săptămânală.

 

EDITORIAL

La ce ne sunt utili pensionarii?

La ce ne sunt utili pensionarii?

  Să se înghesuie la casierie pentru a plăti facturile la cablu şi la curentul electric. Să se târască prin piaţă, de la o tarabă la alta, căutând cartofi ieftini. Să traverseze pe zebră fără să fie loviţi de vreo maşină, trăgând căruţul cu ceapă şi cartofi. Să îndure, muţi, reproşurilor copiilor pentru ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
13:53
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou