Cum a reuşit Marcel Prodan să scape definitiv de Alexandra Stan

Anca Bratu, 10 noiembrie 2014, Ora 12:39

  • print
  • |
cum-a-reusit-marcel-prodan-sa-scape-definitiv-de-alexandra-stan-44259-1.jpg

Cântăreaţa şi-a acuzat fostul manager că, pe 15 iunie 2013, a agresat-o fizic şi a şantajat-o, însă procurorii au constatat că dovezile nu susţin varianta artistei şi au decis neînceperea urmăririi penale (NUP) faţă de Marcel Prodan.

Alexandra Stan a contestat decizia la Judecătoria Constanţa, însă judecătorii nu i-au dat câştig de cauză.

Marcel Prodan ar scapă astfel, oficial, de titulatura "managerul bătăuş", apărută după scandalul declanşat de Alexandra Stan. Chiar dacă a câştigat procesul, decizia justiţiei, venită pe 20 iunie 2014, nu e în măsură să-i dea vreo satisfacţie managerului. Marcel Prodan a preferat să nu redeschidă subiectul: "Nu vreau să comentez. Alexandra Stan e un capitol încheiat".

În hotărârea definitivă pronunţată în dosarul nr. 965/212/2014, instanţa "respinge ca nefondată plângerea formulată de petenta Stan Alexandra-Ioana", "menţine soluţiile dispuse prin ordonanţa atacată" şi "obligă petenta la plata sumei de 200 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat".

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
23:17
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou