Cum arată Răduleasca după ce a dormit doar 3 ore pe noapte

Anca Bratu, 16 octombrie 2014, Ora 14:08

  • print
  • |
cum-arata-raduleasca-dupa-ce-a-dormit-doar-3-ore-pe-noapte-43943-1.jpg

Mihaela Rădulescu a avut parte de un program foarte încărcat în ultima vreme. Jurata de la show-ul "Românii au talent" a mers prin oraşele din ţară pentru audiţii, a avut filmări şi diverse alte treburi de făcut.

Din acest motiv, diva de la Monaco nu prea a apucat să doarmă. În ciuda faptului că s-a odihnit doar 3 ore pe noapte, Mihaela Rădulescu nu pare să resimtă oboseala.

Deşi ruptă de oboseală, ea nu arată deloc rău, după cum se vede dintr-o fotografie făcută imediat după maratonul de filmări pe care l-a avut.

"28 de ore de filmare şi poze, în 3 zile. 9 ore de somn, în 3 nopti. Poza e făcută la capătul acestui maraton . Deci, rezist la orice:))), chiar şi la comentariile celor care habar n-au ce înseamnă munca noastră şi ne vad doar zâmbetele, sclipiciul şi ...defectele:)))", le-a explicat Mihaela Rădulescu fanilor ei de pe internet.

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:33
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou