Ellie White, însărcinată pentru a doua oară

Anca Bratu, 10 noiembrie 2014, Ora 12:48

  • print
  • |
ellie-white-insarcinata-pentru-a-doua-oara-44260-1.jpg

Ellie White şi-a convins logodnicul să devină din nou părinţi. Artista este însărcinată în două luni şi o săptămână şi îşi doreşte tot un băieţel.
În urmă cu doar câteva luni, Ellie White se plângea că Doru Tincă nu vrea să-i mai facă un copil.

Artista povestea atunci că nu managerul ei nu este pregătit să devină din nou tătic. Totul s-a schimbat însă brusc în viaţa vedetei şi recent bruneta a făcut marele anunţ.

"Sunt însărcinată în două luni şi o săptămână. Pe la patru luni şi un pic o sa aflăm sexul copilului. Noi acum ne dorim tot băieţel, dar chiar dacă va fi fetiţă o vom iubi la fel de mult. Doru a fost surprins şi fericit în acelaşi timp. Îi tot spuneam că nu mă simt bine deloc şi că aş vrea să trec pe la farmacie. În seara în care mi-am luat testul de sarcină l-am rugat să-mi dea zece minute. M-a întrebat atunci cum sunt şi a trăit un amalgam de stări", a povestit Ellie White.

Doru Tincă a mărturisit că sarcina era inevitabilă, deoarece cei doi au o viaţă sexuală activă. Surprinsă de declaraţiile logodnicului, cântăreaţa a explicat că medicii i-au recomandat ca în această perioadă să stea cuminte. "Noi avem interdicţie în perioada asta. Nu facem sex, cel puţin pentru moment. Am greţuri", a adăugat bruneta.

Cântăreaţa a povestit adevărul despre relaţia ei cu Doru Tincă şi a pus punct specualţiilor potrivit cărora tensiunile din cuplu de anul trecut ar fi fost create doar pentru a mai apărea în presă. "Noi am avut probleme din a doua zi de când ne-am cunoscut. Prima ceartă mai serioasă am avut-o în primele două luni. El a venit la mine, la Timişora. Am început să vorbim, discuţia a degenerat şi a pornit scandalul. Eu am urcat în maşină, el a urcat pe capotă, iar eu am dat în spate. Şi uite aşa am ajuns la şapte ani", a mai spus Ellie White la Click!. Artista mai are un băieţel. Mihăiţă va împlini curând doi ani.

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:45
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou