Iulia Albu o “desființează” pe Dana Rogoz

Anca Bratu, 27 octombrie 2014, Ora 10:48

  • print
  • |
iulia-albu-o-desfiinteaza-pe-dana-rogoz-44067-1.jpg

Iulia Albu nu ţine cont de absolut nimeni şi nimic, iar remarcile ei acide stârnesc de fiecare dată controverse. Nici Dana Rogoz nu a scăpat de critica fashion-editorului.

Iulia Albu o critică dur pe Dana Rogoz pentru apariţia sa nud destinată promovării unui parfum ce-i poartă numele. Proaspăta mămică apare goală, iar în opinia Iuliei Albu, look-ul este un deplorabil.

"În cazul în care vrea cineva să miroasă a Abramburica, avem veşti bune! Stimabila doctoriţă/actriţă/prezentatoare/designer/singura femeie care a născut din univers, ne îmbie, răvăşită toată, cu un make-up dezastruos şi un păr încâlcit să cumpărăm un parfum în sticla de sanchi! Chanel şi cu nume de... Oriflame! Goală, cum altfel?!", a scris Iulia pe Facebook.

Cum era de aşteptat postarea ei a fost a stârnit o adevărată nebunie pe site-ul de socializare, mulţi reproşându-i că este invidioasă, dar şi mai mulţi susţinând-o.

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:26
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou