Justin Timberlake a devenit tată pentru prima dată

Mălina Andrei, 13 aprilie 2015, Ora 17:03

  • print
  • |
justin-timberlake-a-devenit-tata-pentru-prima-data-46280-1.jpg

Justin Timberlake și soția lui au devenit părinți pentru prima dată.

Conform People, Lynn Harless, bunica noului-născutului, a fost prima din familie care a dat vestea cea mare pe Facebook: „Fiul meu extraordinar și minunata lui soție ne-au făcut cel mai frumos cadou din lume! Silas Randall Timberlake!", a scris Lynn.

Justin Timberlake și actrița Jessica Biel au fost cei care au ales numele pe care bebelușul îl va purta, mai exact Silas Randall. Ei au ales acest prenume în onoarea bunicului și tatălui copilului. Jessica și pruncul ei sunt perfect sănătoși.

Jessica Biel şi Justin Timberlake s-au logodit în timpul vacanţei de Crăciun din 2011 şi s-au căsătorit pe 19 octombrie 2012, într-o ceremonie restrânsă, care a avut loc în Borgo Egnazia, din sudul Italiei.

 

 

 

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:57
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou