Best Dental

Justin Timberlake a devenit tată pentru prima dată

Mălina Andrei, 13 aprilie 2015, Ora 17:03

  • print
  • |
justin-timberlake-a-devenit-tata-pentru-prima-data-46280-1.jpg

Justin Timberlake și soția lui au devenit părinți pentru prima dată.

Conform People, Lynn Harless, bunica noului-născutului, a fost prima din familie care a dat vestea cea mare pe Facebook: „Fiul meu extraordinar și minunata lui soție ne-au făcut cel mai frumos cadou din lume! Silas Randall Timberlake!", a scris Lynn.

Justin Timberlake și actrița Jessica Biel au fost cei care au ales numele pe care bebelușul îl va purta, mai exact Silas Randall. Ei au ales acest prenume în onoarea bunicului și tatălui copilului. Jessica și pruncul ei sunt perfect sănătoși.

Jessica Biel şi Justin Timberlake s-au logodit în timpul vacanţei de Crăciun din 2011 şi s-au căsătorit pe 19 octombrie 2012, într-o ceremonie restrânsă, care a avut loc în Borgo Egnazia, din sudul Italiei.

 

 

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
20:03