Mihai Bendeac, emoționat de elevii lui Carmen Iohannis

Mălina Andrei, 18 noiembrie 2014, Ora 12:59

  • print
  • |
mihai-bendeac-emotionat-de-elevii-lui-carmen-iohannis-44421-1.jpg

Actorul Mihai Bendeac,  s-a arătat emoționat după ce a văzut clipul cu elevii lui Carmen Iohannis din sala de clasă și primirea foarte călduroasă pe care aceștia au pregătit-o pentru prima-doamnă, a doua zi după alegeri și a postat un scurt mesaj pe Facebook.

"LECȚIA DE EDUCAȚIE A UNEI ELEVE DIN SIBIU

Sincer. Dacă ești clasa a 9-a și, ce să vezi, diriginta ta este soția președintelui țării, în momentul în care cineva îți pune un microfon în față, ești tentat să spui că "e cea mai tare dirigă" sau ceva de genul, nu?
Nu și această față de la secundă 14 a clipului. Deși ține la dirigintă ei, ea găsește formulă potrivită de exprimare și are înțelepciunea, educația de a gândi că nu se cade să facă alte profesoare să se simtă prost. Nu uită acest amănunt. Superb!
Generația de 14-18 ani din ziua de azi este fabuloasă. Aveți încredere în ei! Avem viitor! Urmăriți!".

 

EDITORIAL

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.

Alegeri Giurgiu, anul de grație 2024.  Cred că demult nu am mai văzut un asemenea spectacol. Ieftin și lipsit de orice respect pentru alegători.  Un circ ieftin, dar cu locuri scumpe. În această atmosferă de târg de vechituri, nimeni nu are interes să explice cum vom trăi în următorii patru ani. Vedem cum costu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
23:42
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou